En present till min kille på alla hjärtans dag

Morsning, morsning! 

Det gläder mig glad att ni har kommit hit och jag hoppas att ni kommer att hitta något inlägg här idag som kan vara intressant. Jag har så mycket att skriva om så det är bra att jag har en blogg där jag kan skiva så mycket och ofta jag vill. Hantverket fotografi i Köping ska jag ta upp med er i det här inlägget, för det är ju alla hjärtans dag inom en snar framtid och då vill man väl köpa något fint till den man håller kär! 

Det finns ett företag med namn Elms alltjänst & hantverk som säljer prylar med fotografier på, alltifrån servetter till kaffemuggar. Jag vill jag verkligen att ni ska få upp era ögon för det här företaget och det de ägnar sig åt inom hantverket fotografi i Köping. Jag har själv köpt en present till min kille, men jag kan tyvärr inte avslöja vad det är för jag vet att min kille läser allt jag skriver i bloggen. Han ska i alla fall få denna present på alla hjärtans dag. Jag hoppas att det här inlägget kan vara till hjälp för er som vill köpa en fin pryl med ett fotografi på. Jag ska inte uppehålla er alltför länge för jag förstår att flera av er säkert ska fara iväg till era jobb snart, det ska jag för övrigt själv göra om tio minuter så här sätter jag punkt för det här inlägget men efter jobbet idag kommer det fler inlägg. Jag ska göra en fransförlängning på en skönhetssalong i eftermiddag så givetvis kommer det att bli ett inlägg om det efter att jag varit där.